به گزارش مجله آنلاين ؛ گوشت بلدرچين يكي از كاركنان غذا با ارزش و سالم مانند يك بمب قوي براي جذب ويتامين من مي توانم آن را انجام دهم.بلدرچين ، كوچكترين پرنده از خانواده قرقاول دندان هاعضلات بلدرچين در طول زندگي فعال تر مي شوند گوشت حتي خوشمزه تر است. بلدرچين ها كوچك و تنومند …
رفع مشكلات تنفسي با مصرف گوشت بلدرچين/ بلدرچين منبع سلامتي https://online-mag.ir/2021/09/رفع-مشكلات-تنفسي-با-مصرف-گوشت-بلدرچين-ب/ Tue, 14 Sep 2021 23:32:40 0000 مجله جامعه https://online-mag.ir/2021/09/رفع-مشكلات-تنفسي-با-مصرف-گوشت-بلدرچين-ب/ به گزارش مجله آنلاين ؛ گوشت بلدرچين يكي از كاركنان غذا با ارزش و سالم مانند يك بمب قوي براي جذب ويتامين من مي توانم آن را انجام دهم.بلدرچين ، كوچكترين پرنده از خانواده قرقاول دندان هاعضلات بلدرچين در طول زندگي فعال تر مي شوند گوشت حتي خوشمزه تر است. بلدرچين ها كوچك و تنومند …
به گزارش مجله آنلاين ؛ گوشت بلدرچين يكي از كاركنان غذا با ارزش و سالم مانند يك بمب قوي براي جذب ويتامين من مي توانم آن را انجام دهم.بلدرچين ، كوچكترين پرنده از خانواده قرقاول دندان هاعضلات بلدرچين در طول زندگي فعال تر مي شوند گوشت حتي خوشمزه تر است. بلدرچين ها كوچك و تنومند و عاري از حشرات و ديگر موجودات كوچك و معمولي هستند. تغذيه انجام مي دهند.
گوشت مرغ منبع مهم پروتئين شناخته شده است.هر سال سرمايه مهاجرت هاي زيادي صنعت طيور از جمله بلدرچين در كشورهاي مختلف پرورش داده مي شوند.گوشت بلدرچين 5 تا 10 درصد بيشتر از گوشت هاي ديگر است پرنده و نشخواركنندگان حاوي پروتئين هستند. به همين دليل ، در اكثر نقاط جهان ، متخصصان مصرف گوشت بلدرچين را براي افراد مسن و معلولاني كه نياز مبرم به ترميم سلول هاي از دست رفته در بافت خود دارند ، تجويز مي كنند.
گوشت بلدرچين داراي آسم ، تشنج ، فشار خون بالا ضعف عصبي و در برخي موارد بيماري رواني و بي خوابي مي تواند بسيار مفيد باشد.
تركيب 100 گرم گوشت بلدرچين:
آب 62/65
چربي 3/2
پروتئين 26 درصد
مواد معدني 3.6
انرژي (كيلوكالري / 100 گرم 80)
استخوان ها را تقويت و تقويت مي كند
فسفر و كلسيم موجود در گوشت بلدرچين فوايد زيادي دارد سلامتي استخوان دارند.بنابراين ، مي توان از آن جلوگيري كرد مشكل از گوشت بلدرچين استخواني مانند پوكي استخوان استفاده كنيد.كمبود كلسيم و فسفر در بدن نقش موثري در شكل گيري دارد پوكي استخوان بازي.
ناشي از ويتامين D موجود در گوشت بلدرچين رشد استخوان ها به درستي انجام شده اند و سيستم عصبي بدن را تقويت مي كنند. ويتامين K موجود در اين گوشت باعث تقويت استخوان ها و لخته شدن خون مي شود.
مراقبت هاي بهداشتي قلب
پروتئين گوشت بلدرچين در تثبيت سطح كلسترول بد (LDL) در بدن بسيار مثر است.همين متخصص گوشت بلدرچين را براي مراقبت هاي بهداشتي توصيه مي كند قلب استفاده كنيد. البته ، شما نبايد اين گوشت را با روغن اشباع شده تهيه كنيد تا از مزاياي قلبي گوشت بلدرچين برخوردار شويد.
ترميم بافت بدن
يكي ديگر از فوايد گوشت بلدرچين ترميم بافت آسيب ديده بدن است. پروتئين گوشت بلدرچين در ناخن ، مو ، پوست به توليد هورمون ها و آنزيم ها در بدن كمك كرده و آن را افزايش مي دهد.
مقابله با كم خوني
محتواي آهن گوشت بلدرچين با كم خوني و حتي كم خوني مبارزه مي كند. همچنين با افزايش توليد هموگلوبين و گلبول هاي قرمز در بدن ، مشكل كم خوني را از بين مي برد.
تقويت سيستم ايمني بدن
گوشت بلدرچين حاوي مواد مغذي است ، بنابراين اگر به طور مرتب از آن استفاده مي كنيد ، سيستم ايمني قوي كردن.تقويت سيستم ايمني از بروز سريع بيماري جلوگيري مي كند و باكتري ها و انگل هايي را كه ممكن است به بدن حمله كرده باشند از بين مي برد.
مشكلات گوارشي را برطرف كنيد
وقتي دستگاه گوارش دچار اختلال مي شود ، فرآيند هضم و جذب غذا نيز مختل مي شود و مشكلات مختلفي را در سيستم بدن ايجاد مي كند. مصرف منظم گوشت بلدرچين مي تواند بسياري از اين مشكلات را برطرف كرده و دستگاه گوارش شما را در وضعيت خوبي نگه دارد. همچنين مي توان از گوشت بلدرچين براي تنظيم عملكرد روده و معده استفاده كرد.
مشكلات تنفسي
يكي از مهمترين فوايد گوشت بلدرچين تأثير بسيار مهم آن در تسكين مشكلات تنفسي است. محققان مي گويند خوردن گوشت بلدرچين مي تواند مشكلاتي مانند آسم ، سل و ديستروفي عروقي را كاهش دهد.
مراقبت از پوست
گوشت بلدرچين علاوه بر ويتامين A و B حاوي ويتامين E است. ويتامين E موجود در گوشت بلدرچين ويتامين E موجود در ميوه ها و سبزيجات از پيري زودرس جلوگيري كرده و به بازسازي پوست كمك مي كند.
عرضه انرژي بدن
ويتامين B2 گوشت بلدرچين كربوهيدرات را تأمين مي كند قند تبديل. همان قند توسط بدن به عنوان منبع انرژي مورد استفاده قرار مي گيرد.
سلامتي مغز و بهبود حافظه
گوشت بلدرچين داراي ويتامين B كافي است. ويتامين هاي گروه B موجود در اين گوشت شامل ريبوفلاوين ، تيامين ، نياسين ، پانتوتنيك اسيد ، پيريدوكسين ، بيوتين ، اسيد فوليك و كوبالامين است كه براي سلامت مغز مفيد هستند. كولين موجود در اين گوشت به عملكرد صحيح اعصاب مغز و بهبود حافظه كمك مي كند.
سلامت چشم
گوشت بلدرچين و تخم مرغ براي سلامت چشم كاربردهاي زيادي دارد. زرده تخم بلدرچين ، مانند گوشت ، سرشار از پروتئين براي سلامت بدن است ، دو ماده ، لوتئين و زآگزانتين. زرده تخم مرغ به سلامت شبكيه كمك مي كند. اين مواد از رسيدن نور آبي به چشمان شما جلوگيري كرده و از صدمات جلوگيري مي كند. ويتامين A موجود در بلدرچين همان ويتامين A موجود در هويج است.
اقدامات احتياطي هنگام مصرف گوشت بلدرچين
گوشت بلدرچين فوايد زيادي دارد ، اما مصرف بيش از حد آن مي تواند مشكلات مختلفي را ايجاد كند. برخي از مسائل مربوط به مصرف بيش از حد گوشت بلدرچين عبارتند از:
فشار خون پايين
آسيب به متابوليسم
مشكلات كليوي
تشكيل سنگ كليه
تجمع كلسترول
از جذب مواد مغذي جلوگيري مي كند
خواص تخم بلدرچين
تخم بلدرچين از نظر كيفيت بسيار مغذي تر از ساير پرندگان است.اگرچه وزن آن يك پنجم است وزن تخم مرغ طبيعي است ، اما در مقايسه با تخم مرغ ، فسفر و كلسيم 5 برابر ، آهن 4.5 بار ، ويتامين B-1 (تيامين) 6 بار ، ويتامين B-2 (ريبوفلاوين) 15 بار ، ويتامين B-12 6 برابر است. به .. من منتظرم. همچنين داراي كلسترول و چربي كمي است و سرشار از ويتامين A ، نيكوتينيك اسيد ، مس و كبالت است.
تخم بلدرچين طعم بهتري نسبت به تخم مرغ دارد ، زيرا تخم بلدرچين حاوي كراتين خاصي است. روند تنگي نفس (آسم) مثر است. سرشار از ويتامين B ، در درمان اختلالات عصبي مثر است.تخم بلدرچين به دليل داشتن آمينو اسيدهاي مغذي بالا فرزندان و بيمار بسيار مثر است.
ديگر فوايد تخم بلدرچين
1. عملكرد قلب ، عروق و سيستم عصبي را تنظيم مي كند
2. انرژي ، پروتئين و ويتامين هاي مختلف ، به ويژه “A” و “B” ذخيره مي شود
3. براي افزايش رشد و ضريب هوشي كودكان م Effeثر است
4. حاوي كراتين براي حل مشكل كم خوني است فقر اهن
5. عاري از كلسترول مضر ، قدرت بدني و قدرت جنسي را تقويت مي كند
6. سرشار از آمينو اسيدها و مواد معدني ضروري ، به ويژه آهن ، كلسيم و فسفر
7. مواد هل دهنده سرطان زا ، راديواكتيو و فلز به دليل آلودگي هوا سنگين است
8. كارآمد قبل از فعاليتهاي فكري و ورزشي
9. مي تواند به طور مداوم در رژيم غذايي در تمام سنين بدون عوارض جانبي يا حساسيت استفاده شود
مصرف گوشت بلدرچين در دوران بارداري
مصرف گوشت بلدرچين بارداري بستگي به وضعيت زن باردار دارد.از همين رو زن باردار قبل از خوردن گوشت بلدرچين با هم توصيه مي شود دكتر لطفا با خودتان صحبت كنيد.
راهنماي خريد گوشت بلدرچين
هنگام خريد گوشت بلدرچين ، لطفاً از تاريخ انقضا مطلع باشيد. گوشت تازه بلدرچين بايد بي بو ، كاملاً تميز و عاري از مانده باشد.
در سردترين قسمت يخچال با پلاستيك يا فويل بپيچيد و در اسرع وقت پس از خريد بپزيد.
اگر قصد نداريد دو روز پس از خريد بلدرچين بپزيد ، توصيه مي كنيم آن را فريز كنيد.
گوشت بلدرچين منجمد
براي آب شدن گوشت بلدرچين منجمد از دماي اتاق استفاده نكنيد. بهتر است گوشت يخ زده را شب قبل در يخچال بگذاريد و آن را ذوب كنيد.
روش ديگر خيساندن آن در آب سرد است. براي اين كار ، گوشت بلدرچين منجمد را در آب سرد در يك بسته مقاوم در برابر سرما قرار دهيد و هر 30 دقيقه يكبار آب آن را عوض كنيد تا آب داغ نشود.